Și ți-ai început anul 2020 cu cele mai mari dorințe, cu multe planuri de călătorii, cu dorință de schimbare… Cum te simți acum când planurile tale au fost schimbate de ceva care scrie istoria acum? O istorie pe care o trăim cu toții.

Suntem acel popor, unicul popor (din câte știu eu) de oameni care ne plângem constant. Că avem, că nu avem, nu are importanță, noi ne plângem. Este cel mai ușor.
Ne plângem că este Luni și că trebuie să mergem la scârbici, ne plângem că nu avem capra vecinului, ne plângem că trebuie să facem de mâncare, ne plângem. Te-ai plâns vreodată atât de mult încât mâncarea să se facă singură? Te-ai plâns vreodată atât de mult încât banii să vină singuri? Te-ai plâns vreodată atât de mult încât capra a venit singură la tine? Eu zic să faci o tocăniță de plângeri și să gusti din ea, are cei mai buni nutrienți posibili, îți va hrăni inima și sufletul cu cele mai mari împliniri. Având în vedere că mănânci zilnic tocănița asta, o să te saturi de ea la un moment dat.
Nu-i așa că împlinirile, aprecierile și bucuriile vin în urma acțiunilor tale? Atunci când călătoreșți pe picioarele tale și vezi cu ochii tăi, atunci când guști din mâncarea pe care au făcut-o mânuțele tale, atunci când capra ta este mai veselă decât a vecinului și vine vecinul la tine să te întrebe cum ai făcut iar tu, cu mare drag, îl vei ajuta și pe el să își facă capra la fel de veselă?
Poate de aceea nu îți place ziua de luni, căci defapt îți place să faci nimic mereu. Să te plângi face parte din nimic, căci acolo duce, la nimic.
Aud mai mereu : „Trebuie să merg la serviciu pentru că am rate la bancă”. Cine a făcut ratele acelea? Tu. Nu a venit vecinul la tine să îți spună să îți faci rate la bancă și să mergi la același serviciu pentru tot restul vieții doar pentru că ți-ai îndeplinit UN SINGUR VIS. Oare merită un singur vis să te coste între 20 și 35 de ani? Revenim, deci TU ai făcut alegerea de a merge la acel serviciu, tot TU ai făcut alegerea de a face rate. Deci printr-un simplu calcul matematic reiese că TU și doar TU poți alege să îți schimbi jobul. Este doar o chestiune de timp și ține de ambiția și dorința ta. Și să îți mai spun un secret, atunci când apare o schimbare în viața ta, doar una și asta la inițiativa ta, îți spun sincer și din experiența mea, nu numai că te vei simți extraordinar de reușita ta dar să vezi cum schimbările vor apărea din abundență la ține. Pentru că în momentul în care alegi să faci o simplă schimbare în viața ta, tu defapt ii spui Universului că știi ce vrei iar el îți va oferi înzecit. Ofertă valabilă și atunci când oferi. Oferă ce ai nevoie. Aici aplici același calcul matematic simplu, ce oferi aia primești.

Haide să nu mai mâncăm tocăniță de plângeri, îți spun eu și mulți alți oameni că nu mai este gustoasă. Este o rețetă care nu îți permite să evoluezi profesional, financiar și cel mai important EMOȚIONAL. Atunci când renunți la această tocăniță și vei lua meniul vieții în mână vei găsi la categoria Dulce – APRECIEREA.

Așadar, privește carantina și din alte perspective:
– nu mai găti tocănița de plângeri
– citește tot ce este în meniul vieții
– imunitatea crește și prin meditație, apreciere și recunoaștere
– oricum ar fi gândește-te că putea fi mult mai rău
– binele întodeauna învinge, întotdeauna.

Te las. Merg să îmi fac o tocăniță cu zâmbeti, râseti cu multi accenti moldovinești.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *