ThetaHealing®

Vreau sa iti spun tie drag suflet, ca de cand am intalnit aceasta terapie, zilele sunt mai stralucite, stresul nu il mai resimt in ceea ce fac, sunt mult mai impacata, relatiile cu cei din jur s-au imbunatatit iar eu pot constientiza cu o mai mare usurinta emotiile pe care le resimt in anumite momente placute sau mai putin placute. Mai presus de toate, cel mai important aspect pe care l-am observat in urma practicarii terapiei Theta, este faptul ca am invatat cum sa trec prin evenimente mai putin placute fara sa ma ranesc emotional. Astfel sa pot renunta la starea de a controla totul dorind cat mai mult sa fac schimbari in viata mea sau sa ies din zona de confort.

Cine poate practica aceasta forma de terapie?
• persoane care sufera de anxietate, despresie, diferite categorii de frici
• daca ai trecut printr-o despartire, pierderea cuiva drag, pierderea serviciului
• intampini diferite grautati ale vietii si nu stii cum sa actionezi pentru a te bucura de viata
• daca simti ca increderea de sine, motivatia sau curajul te-au prasit
• daca simti ca nimic nu te mai bucura
• daca ai apelat la psiholog, psihoterapie, ai luat medicamente si tot nu au dat rezultate
• daca un divort ti-a dat viata peste cap, ai fost inselat/inselata sau ai inselat
• te simti vinovat si inca traiesti in valtoarea trecutului
• daca simti ca nu vorbesti “aceeasi limba” cu copilul tau
• iti faci griji constant pentru cei din jurul tau
• cand stresul face ce vrea cu viata ta
• si lista poate continua

Terapia ThetaHealing este pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca starea de spirit.Terapia ThetaHealing un instrument de eliberare si vindecare profunda cu caracter spiritual, cu credinta si iubirea divina ca te poti bucura de viata si cand ploua si cand e soare. Si ce mai este special la acest instrument, faptul ca daca tu simti ca nu ai o urma de vointa, divinitatea iti vine in ajutor, asa cum este mereu la disponibilitatea noastra, a tuturor.

Programeaza sedinta de ThetaHealing

ThetaHealing® este centrata pe depasirea intentiilor egoului din mintea constienta. Poti intentiona sa faci ceva tot timpul, dar daca nu actionezi, intentia nu duce la nimic. Este o mare diferenta intre a intentiona sa faci ceva si a face.

Oamenii de stiinta au descoperit ca anumite frecvente ale undelor cerebrale, in special cele din starile Alpha, Theta si Theta-Gamma, fac urmatoarele lucruri:

• reduc starea de stres si favorizeaza reduceri substantiale si de durata ale anxietatii
• faciliteaza relaxarea profunda si limpezimea mintii
• maresc capacitatea de exprimare verbala
• sincronizeaza ambele emisfere cerebrale
• invoca vizualizarea mentala vie si spontana, gandirea imaginativa creatoare
• reduc durerea, promoveaza euforia
• stimuleaza eliberarea de endorfine

Gandurile care ne trec prin minte ne creeaza viata, asta pentru ca noi le dam o semnificatie, iar printre acele ganduri intervin si amintirile din trecut, suferinta, traumele si emotiile reprimate care ne-au adus suferinta. Astfel avem impresia ca traim trecutul zi de zi deoarece, fiind captivii acelor ganduri si amintiri, ele ajung sa construiasca realitatea noastra de azi. Aici starea Theta este extraordinara iar interventia acestei terapii te va descarca cu o mare usurinta din acele stari.

Beneficiile practicarii terapiei ThetaHealing® sunt multe, in functie de fiecare persoana si de istoricul ei emotional. Daca ar fi sa numesc doar cateva, acestea ar fi urmatoarele:
• te poti elibera de tot ce te-a construit si te-a facut sa suferit, intr-un mod mai rapid
• vei castiga energia de care ai nevoie sa indeplinesti ceea ce ti-ai propus
• iti poti schimba sistemul de convingeri invechite astfel permitandu-ti sa creezi viata pe care ti-o doresti
• te vei putea elibera de emotiile blocate in trecut, de regrete si alte stari care astazi nu-ti mai sunt de folos
• iti vei putea oferi relaxare mintii si corpului care au fost secate de energie
• se vor schimba relatiile cu cei din jurul tau, implicit relatia cu tine
• vei simti cum viata devine senina si vei vedea cum viata ta are culoare
• vei putea implementa noi obiceiuri in rutina ta aducand rezultate minunate
• te vei putea elibera de kilograme de suferinte pe care le cara corpul tau zilnic

Programeaza sedinta de ThetaHealing

Pentru mine ThetaHealing® inseamna conexiunea cu divinitatea, cu Dumnezeul meu interior. Inseamna starea suprema de relaxare si de a-mi gasi raspunsurile la intrebarile mele. Practicand Theta, mereu a rezultat cu incredere, curaj, stare de bine, relaxare profunda, energie, motivatie si dorinta de mai mult. Prin Theta imi curat mintea de gandurile care nu imi sunt de folos astazi deoarece nu mai am nevoie de gandurile sau suferintele de acum 5, 10, 15 ani sa imi pot indeplini nevoile si dorintele pe care le am eu acum! Prin Theta ma eliberez de convingerile care nu imi mai sunt de folos sau chiar mai rau, ma tin in loc din evolutia mea.

Fiind o terapie alternativa sunt in continuare uimita de puterea ei. Insa este important sa ai credinta ca vei putea reusi. Asa cum ai reusit prin toata calatoria din viata ta sa ajungi pana aici, gandeste-te ce poti si cate poti implini practicand terapia ThetaHealing®!

Mintea constienta este cea care ia decizii in problemele noastre de zi cu zi. Ea trimite programe subconstiente pentru indeplinirea anumitor sarcini si se estimeaza ca mintea constienta reprezinta aprox. 12% din mintea noastra. O calitate unica a mintii constiente este faptul ca poate judeca rapid ce este bine si ce este rau, ceea ce mintea subconstienta nu poate face. Mintea constienta decide cate informatii ar trebui pastrate in creier si care nu.

Mintea subconstienta cuprinde toate amintirile, convingerile, personalitatea, imaginea de sine si controleaza functiile corporale automate. Se estimeaza ca mintea subconstienta reprezinta aprox. 88% din mintea noastra. Asta inseamna ca atunci cand recunoastem ca una dintre convingerile noastre este negativa, 12% din mintea noastra vrea sa schimbe celelalte 88%. Orice decizie de schimbare se contuneaza mai intai in mintea noastra constienta. Mintea constienta poate programa mintea subconstienta pentru comportamente si deprinderi noi insa din nefericire, pe masura ce crestem, multi dintre noi ramanem blocati in comportamente vechi, care nu ne mai servesc si uitam de capacitatea intuitiva a educatiei (aceasta capacitate are loc la o varsta foarte mica).

Iar aici starea Theta este atat de importanta, pentru ca determina mintea subconstienta sa revina la frecventa cresterii si schimbarii. Theta deschide mintea catre schimbari pozitive si face ca mentalitatea noastra sa revina la puritatea unui copil.

Esti dispus sa te eliberezi?

Programeaza sedinta de ThetaHealing

Dar ce reprezinta Theta? Exista 5 tipuri de unde cerebrale: Beta, Alpha, Theta, Delta si Gamma iar creierul produce constant unde pe toate aceste frecvente. Tot ceea ce facem si tot ce spunem este reglat prin frecventele undelor cerebrale. Starea Theta este o stare de relaxare foarte profunda iar in alfabetul egiptean si cel grecesc, theta inseamna “suflet”. Undele cerebrale Theta sunt intotdeauna creatoare, inspiratoare si caracterizate prin senzatii spirituale.

ThetaHealing® este o terapie alternativa, un proces de meditatie foarte complex care creeaza vindecare fizica, psihica si spirituala. Fondatoarea acestei minunate forme de terapie este Vianna Stibal care s-a vindecat de cancer terminal la picior prin meditatiile Theta.