2017 ce m-ai învățat?

Am mai crescut putin anul asta, nu in centimetri si nici in greutate, ci mai degrabă in înțelepciune.
Am trecut prin multe valuri de schimbări pe toate planurile posibile iar pentru 2018 vreau sa ajung la Tsunami.

Noi nu îmbătrânim ci doar câștigam lucruri frumoase de-alungul vieții pe care le adăugăm in cufărul cu povesti alături de pusculita cu amintiri. Fiecare an reprezintă un capitol nou al călătoriei noastre prin cele patru anotimpuri, pe apa, aer sau pământ.

Ce a însemnat capitolul 2017 pentru tine? Acum, intre Crăciun si anul nou, amețit de aburii parfumați ai cărnii de porc la cuptor, racorit de salata beof si înmuiat de vinul aromat al bunicilor, pentru desert intinde-te si intreaba-te pana azi ce te-a învățat 2017 si ce vrei de la 2018. In fond sunt doar niște numere, niște semne de carte pentru capitolele noastre. Dupa ce iti dai seama daca si ce anume ai învățat, mută semnul de carte la următorul numar, chiar daca nu ai reușit sa inveti nimic si începe sa scrii: de la capitolul 2018 vreau sa ….

Listele din sufletul tau sa prindă lumina in următorul capitol, nu mai lasa dorința ta sa fie un vis, nu mai lasa visul tău sa se înece in somn. Tradițiile si societatea nu ne mai permit sa avem răbdare nici macar cu inima noastră. Așadar, ce ai pe lista sufletului tau acum?

Zici că nu ai zile suficiente de concediu -stai liniștit nu iti face nimeni statuie la serviciu, nu ai bani suficienți -niciodată nu vei avea (pentru ca suntem lacomi și vrem mai mult chiar dacă nu avem) sau ca nu ai cu cine -asta chiar nu o cred. Cu totii avem dorințe, nu mai bine sa le amestecăm să facem o grădina cu povești?

Crede-mă nu e greu, trebuie să te uiți la tine cât de mult iți dorești și să iți spui că vrei și că poți. Este cel mai satisfăcător momentul in care ajungi să vezi un ochii dorința din suflet! E ca și cum ai stat la semafor toată viața și intr-o zi te-ai trezit că există un buton pentru culoarea verde ca să poți trece. La fel cum există culoarea verde, la fel există și butonul tău pentru a-ți îndeplini visul. Cauta butonul și apasă-l, nu aștepta să se facă verde, poate dura mai mult!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *