De mana cu frica

Imi e frica sa fac asta!
Imi e frica sa raman singur!
Imi e frica incerc asta!
Imi e frica de schimbare!
Imi e frica sa nu fiu parasit!
Imi e teama ca nu ma va iubi!
Imi e teama ca voi fi judecat!
Imi e teama ca voi pierde bani!
Imi e teama ca voi esua!
Imi e teama sa vorbesc in public!
Imi e frica sa merg cu avionul/masina/vaporul!
Imi e teama sa am o relatie!

Ai venit in locul potrivit, in lumea in care poti afla cum iti poti antrena increderea, cum te poti elibera de istoricul emotional si cum il poti vindeca pentru o viata plina de iubire si pace interioara.

Draga om frumos, doritor de armonie si iubire, te invit la un Seminar online “De mana cu frica”.

Sunt absolut sigura ca ai rostit aceste afirmatii care au venit ca un raspuns la frica de a renunta la control si a simti viata, pur si simplu. Acest tip de afirmatii cu influenta negativa asupra vietii, s-au transformat intr-un pachet de scuze pe care le folosim ca sa nu facem ceea ce ne-am dori, ceea ce ne-ar face bine sau ne-ar crea o stare de bine.
In acest seminar, te invit sa ne luam impreuna cu fricile si temerile noastre, sa le intelegem, sa le acceptam caci fac parte din noi si sa ne eliberam de ele. Doar prin eliberarea de aceste trairi ne putem desprinde de orice eveniment creat de fricile noastre.

Asadar, daca iti este frica sa participi la un astfel de seminar, sa stii ca este bine! Deoarece frica genereaza CURAJ!

Timp este o viata, asadar iti poti acorda 2 ore ca sa te simti mai usurat?

Seminarul “De mana cu frica” va avea loc pe platforma Wereby Joi 29 iulie ora 19:00 – 21:00 (ora Romaniei) inscrierea este GRATUITA. Pentru inscrieri trimite-mi un email pe [email protected] πŸ’—

Te astept sa ne luam de mana cu fricile si sa le iubim!

⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆

⋆Ti-ar placea sa afli mai multe despre sistemul tau emotional?
⋆Vrei sa afli cum apar traumele in copilarie?
⋆Vrei sa afli ce reprezinta istoricul tau emotional?
⋆Vrei sa cunosti diferenta dintre coaching si psihoterapie?
⋆Vrei sa poti comunica fara teama despre emotiile si trairile tale?
⋆Vrei sa iti vindeci ranile emotionale?
⋆Iti doresti sa traiesti in armonie?

Draga om frumos, doritor de armonie si iubire, te invit la un Seminar online “De mana cu parintii”.

L-am intitulat asa deoarece ne alegem parintii cu un rost iar ei sunt cei care ne cresc, ne ofera o educatie si iubire neconditionata. Totodata in cresterea noastra, in copilarie pana cand ajungem adulti, trecem prin anumite etape ale vietii care sunt urmate de fel de fel de momente. Unele mai placute, altele mai putin placute.
Parintii nostri vin dintr-o alta mentalitate, alta generatie in incercarea de a ne educa la fel cum au crescut si ei iar din pacate educatia fiind invechita, nu se muleaza pe un tipar nou, pe nevoile copilului sau copiilor lor. Este ca si cum ai incerca sa intorduci o forma de patrat printr-o forma rotunda. Si incet incet iau nastere traumele. De aceste traume nimeni nu este constient, nici parintii, nici copilul. Doar ca dintre parinti si copil, copilul ajunge cel mai afectat.
Prin acest seminar vreau sa te ghidez prin a-ti accepta trecutul, copilaria, educatia si parintii si prin a ierta. Trecutul este o sacosa rupta care nu te mai poate tine dar vrei sa ramai acolo caci simti ca nu te poti desprinde. De fapt tu esti blocat in emotia sau emotiile pe care le-ai avut in anumite momente din copilaria sau viata de elev caci nu ti-a fost permis sa le simti.
Odata ajunsi in viata de adult, ajungem sa ne uram parintii sau sa purtam furie sau vina pe ei, de cele mai multe ori in mod inconstient. Asa s-a nascut acest seminar “De mana cu parintii” pentru a invata ca orgoliul, furia, vina, jalea si ura nu ne vor ajuta sa avem o viata armonioasa sau o viata calitativa.
Acest seminar are cele mai frumoase obiective: acceptarea, iertarea si iubirea de sine. Vei invata cum sa faci acest triunghi care te va ghida catre o viata armonioasa primind claritate, indrumare si meditatii pentru a te putea usura de trecut ca sa te poti bucura de astazi.

Timp este o viata, asadar iti poti acorda 2 ore ca sa te simti mai usurat?

Urmatorul Seminar “De mana cu parintii” va avea loc pe platforma Wereby in curand! Seminarul este gratuit. Pentru inscrieri trimite-mi un email pe [email protected] πŸ’—

Te astept sa ne luam de mana cu fricile si sa le iubim!