Ne-am scuturat si de ultima zapada si putem privi vara cu cei mai doritori ochi.
Fiind aceasta vreme si arzand de dorinta de soare si caldura, am decis astazi sa ies sa lucrez afara in adieri si soare zambitor. Am lasat deoparte orice grija, orice alta preocupare cand am iesit pe usa. Totul las in spate in momentul in care ies pe usa. Am ales sa imi fie bine.
Acum sunt eu si soarele care ma mangaie usor pe frunte incalzindu-mi gandurile pe care vi le spun voua acum. Voi cautati fericirea? Si daca da, unde si cum o cautati?

Este exact ca si cum cautam acul in carul cu fan. Trebuie sa scapi de fan mai intai ca sa vezi cum straluceste acul. Atunci cand o sa ii vezi stralucirea, atunci sa stii ca ai gasit fericirea.
Adunam fan in fiecare zi si il ascundem pe unde putem pana cand da afara si ne gandim ca daca ii dam foc este mult mai usor sa scapam de el dar asa va disparea si stralucirea acului si deh, fericirea dispare. Si asa continuam sa ne inecam cu fan in loc sa pastram calea libera pentru acea stralucire a acului.

Soarele ne curata acum de ultimele tremuraturi, asa ca nu mai ai nici o scuza ca sa zambesti.

Traditiile ne bat iarasi la usa si trebuie sa avem sarbatori fericite. De ce trebuie doar sarbatorile sa le avem fericite? Cand putem avea multumirea fiecarei zile pentru care sa fim fericiti. Fericirea este acolo unde dimineata rasare, este acolo unde poti sa alegi sa mananci, sa bei, sa mergi unde vrei si sa vezi ce film vrei cand vrei tu. Fericirea este acolo unde alegi sa iti impletesti bratele, este acolo unde noaptea e mereu luminata si ziua mereu stralucitoare. Dupa un mic calcul matematic, iar eu n-am iubit matematica niciodata, imi da mie ca fericirea este rezultatul a ceea ce TU alegi. Si te intreb curioasa, TU ce alegi? Alegi sa fii nervos in trafic, alegi sa trimiti un mail nepoliticos doar pentru ca la capatul celalalt altcineva a ales sa aibe o zi proasta, alegi sa nu mananci cand corpul tau o cere si apoi devii usor iritat si asa ajungi ca tu sa alegi sa te ineci in acest cerc vicios fara ca sa iti dai seama ca tot tu poti desface cercul si sa alegi sa fii in fiecare zi o alta forma a ta.

Alege sa fii o forma a fericirii! Alege sa iti deschizi ochii si sa crezi in tine, nimeni nu mai este ca tine si tot ce vrei tu sa faci pentru binele tau se poate implini!

Lasa-te purtat de mirosul de liliac si pierde-te in amintirile frumoase din copilarie! Lasa movul liliacului sa iti fie culoarea vesela a verii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *