De cat timp te chinui sa aduni acolo niste banuti? Pe principiu sa fie acolo de zilele negre sau macar pentru urmatoarea vacanta, cu toate ca intr-un final ajungi sa ii cheltui la mall sau pe alte lucruri nedorite.

Ce crezi, si eu tot la fel fac, ca deh sunt om si am nevoile si dorintele mele. Da dorintele mele, nu reclamele de prin mall, alea nu sunt dorinte. De cate ori ti s-a intamplat sa vezi un lucru intr-o reclama, sa il vrei si tu pentru ca iti place cum arata, sa il ai si sa ajungi in punctul in care nu iti mai place si te intrebi de ce naiba l-ai cumparat, ca de fapt nu te face fericit. Ajungi sa il returnezi sau sa ramai blocat cu un lucru care nu te face fericit. Been there, done that.

Fericit vei fi atunci cand faci ceea ce iti doresti cu adevarat, in ce fel vrei tu. Ce iti doresti cu adevarat? Ce te face fericit? Ai stat vreodata sa te intrebi ce iti doresti de la tine si de la viata?

Suntem o adunatura de strumfi ingramaditi intr-un musuroi de sticla pe 6 etaje cu program corporativ. Oare ce ne mai putem dori de la viata? Sa ajungem acasa cat mai repede si sa ne bagam la hibernat, ca deh a venit frigul. Si in week-end ce ne mai dorim? Simplu, sa facem absolut nimic. Si uite asa ne trece timpul pe sub gene, prin suflet fara sa simtim vreo emotie, decat oboseala, ramanand in continuare cu dorinta de a face nimic doar ca sa dormim mai mult. Deci noi de fapt ne dormim viata. Atunci sa nu te mai plangi ca nu ai timp sa faci nimic sau unde au zburat anii. Ma repet cand spun ca tu ii lasi foarte usor sa se strecoare prin tine lasand dorinte neindeplinite si un suflet plin de riduri.

Stai in pat intins si amarat,
Gandindu-te ca pusculita ti s-a golit
Nu te mai gandi le ce ai avut,
Gandeste-te la ce ai de indeplinit!

Asa ca numai aduna bani, ca ii aduni degeaba. Fa-ti o pusculita cu amintiri, fa-ti panoul visurilor. Incepe cu ce iti doresti tu cel mai mult acum pana ajungi la nevoile tale. Va spun ca functioneaza! Eu, de curand, mi-am facut panoul visurilor cu cele mai mari dorinte si pot spune ca una dintre ele in curand imi va umple pusculita cu amintiri. Nu ma intereseaza ca mi se va goli contul dar mi se va umple inima de fericire ca pot face ceea ce imi doresc, ceea ce este mult mai pretios decat banii care dipar mai repede decat vin.

Care este visul tau?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *