Lista cu preturi

Da-mi voie sa-ti las lista cu preturi pentru serviciile pe care le ofer. Indraznesc sa iti spun ca poti vedea aceste cheltuieli precum o investitie in tine pentru viata ta.

Da, poate ca rochia aceea iti face cu ochiul, da, poate ca rotile acelea faine s-ar potrivi masinii tale acum, insa emotiile daca nu sunt eliberate, degeaba iti vei lua rochia caci nu te vei putea bucura pe deplin de ea sau sa fii recunoscatoare ca ti-ai permis sa o cumperi.

Pentru ca procesul de eliberare sa inceapa este important sa iti dedici timp, energie si bani. Iata ce iti propun:

O sedinta de terapie ThetaHealing
– durata: 1 ora
– locatie: on-line pe platforma Whatsapp
– cost 222 de lei (222 iti arata usile pe care le-ai putea deschide, 222 cere incredere in divin si incredere in sinele cuiva)

O sedinta de Coaching
– durata: 1 ora
– locatie: on-line pe platforma Whatsapp
– 177 de lei (acest numar semnifica ca ti-ai ales bine gandurile si ca ar trebui sa te concentrezi mai ferm pe obiectivele proprii)

O sedinta de meditatii pentru ridicarea vribratiei corpului
– durata: 30 de minute
– locatie: on-line pe platforma Whatsapp
– cost 55 de lei (acest numar este un semn al creșterii, faptul ca urmeaza sa treci printr-o perioada de tranzitie)

Programeaza sedinta de ThetaHealing

De asemenea, te invit mai jos sa vezi cele 2 pachete pe care le-am pregatit pentru drumuri mai lungi de parcurs catre eliberarea emotionala. Uneori, in functie de istoricul emotional, este nevoie de mai mult timp pentru vindecare daca iei in considerare anii de suferinta care s-au adunat, in mod evident este nevoie de mai mult timp sa poti da drumul acelor suferinte si amintitiri de care nu mai ai nevoie.
Acestea sunt:

Trio Healing: acest pachet contine 3 sedinte de terapie ThetaHealing, Coaching si meditatii. Se va desfasura pe o perioada de 3 saptamani a cate o ora pe saptamana plus teme de lucru intre sesiuni. Acest pachet de trio healing este menit sa curete merele stricate din cosul sufetului facand loc de dulceata merelor pe care le culegi astazi. Intr-o traducere libera, eliberarea emotiilor reprimate, a tiparelor si credintelor vechi precum si a programelor in care ai fost crescut facand astfel loc pentru energia de a bucura de viata asa cum este ea. Si de a invata cum sa actionezi atunci cand vremurile ploioase revin in viata ta ca sa nu cazi iar tristete.
– durata 3 saptamani – 1 ora sedinta
– locatie platforma Whatsapp
– cost 555 de lei (acest numar este un semn al creșterii, faptul ca urmeaza sa treci printr-o perioada de tranzitie)

Deep Cleaning: acest pachet contine 5 sedinte de terapie ThetaHealing, Coaching si meditatii pentru ridicarea vribratiei corpului. Este un pachet mai complex care dureaza si mai mult timp: 5 saptamani a cate 1 ora sedinta cu teme de lucru intre sedinte si monitorizare de-a lungul procesului. Este menita sa sape in ape mai adanci scotand la suprafata acele emotii ale celor mai dureroare evenimente unde inca sunt blocate. Acolo fiind blocata si energia iubirii de sine. Gandurile care ne trec prin minte dau un curs vietii, asta pentru ca noi le dam o semnificatie, iar printre acele ganduri intervin si amintirile din trecut, suferinta, traumele si emotiile reprimate care ne-au adus suferinta. Astfel avem impresia ca traim trecutul zi de zi deoarece, fiind captivii acelor ganduri si amintiri, ele ajung sa construiasca realitatea noastra de azi. Aici intervine acest pachet de Deep Cleaning, in care interventia acestei terapii te va descarca cu o mai mare usurinta de acele stari.
– durata 5 saptamani – 1 ora sedinta
– locatie platforma Whatsapp
– cost 888 de lei (acest numar descrie încrederea în sine exprimând în același timp bogăția și abundența pozitivității, fiabilității, încrederii în sine, integrității, adevărului și discernământului și a bunei judecăți. De asemenea, prezintă realizările, filantropia, karma și slujirea umanității.

Programeaza sedinta de ThetaHealing

Platile se fac prin transfer bancar in Revolut sau ING cu cel mult o zi inainte de sedinta/pachetul prestabilit. Avand in vedere ca sedintele le tin on-line recomandarea este sa ai o conexiune foarte buna la internet (daca facem meditatie sa nu ni se intrerupa energia) si sa nu fii deranjat, de preferat telefonul sa fie tinut pe mod siletios. Doar pachetul Deep Cleaning se poate achita atat integral cat si in 2 rate.
Daca intre timp apare vreo schimbare in programul tau si nu mai poti participa la sedinta prestabilita, te rog sa ma anunti imediat ca sa pot face loc altei persoane. Plata nu se restituie insa bineinteles ca putem reprograma impreuna.