Suntem un stol de oameni, mai mici, mai mari, mai buni, mai rai, total diferiti dar cu un singur lucru in comun – suntem straini. Nu ne sunt dati ani pe Pamant sa ajungem sa ne spunem macar un salut catre fiecare, sau macar celor ce orbiteaza in jurul nostru. Le acorzi macar cateva secunde pentru un salut? Fie de nevoie fie de cunoastere? Nu prea… Probabil de teama, lipsa de timp sau pur si simplu nu te intereseaza.

Este un Univers mic dar imens. De ce ai refuzat invitatia la cafea?

Comunicam prea mult prin like-uri si share-uri, adunam frustrari si refulam pe viata, de parca viata are vreo vina ca nu stii sa te organizezi. Ajungi sa o faci pe victima deoarece numai stii cum sa iti golesti paharul umplut tot de tine. Lasi de la tine cu speranta ca se vor aranja lucurile de la sine. Care sine? Ai nevoie de ceva? Cere. Ai o durere? Cauta un umar. Vrei sa iubesti? Iubirea e in fata ta dar nu o vezi din cauza paharului.

Nu fi o urma in viata lor,
Alimenteaza-te cu zambetele prietenilor.
Iubeste, comunica, traieste cu gust si cu intensitate!

Fii un ciocan in viata lor, nu un cui. Cuiul ramane singur infipt in lemn pana la epuizare, in timp ce ciocanul bate multe cuie pana atunci. Fii tu ciocanul care bate amintiri in viata lor. Intra-devar daca vrei o viata fericita nu o lega de oameni sau de obiecte, poti sa fii fericit si singur, dar cat de frumos poate fi sa imparti fericirea cu cineva? Si sa vezi ca tu esti cel ce a pus acel zambet pe chipul lui. Leaga-ti fericirea de suflet, bate amintirile si imparte bucurii.

Astfel iti creezi propria gradina cu zarzavaturi, iar bucuriile sunt amintirile pe care le cultivi. Planteaza seminte de bucurie in sufletele lor si lasa in urma ta petale colorate de caldura si iubire. Nu fi un strain in viata unui strain!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *