Daca ai o bancuta in fata blocului, nu ezita si coboara la aerul umbrit de nuc. Priveste la jocul copiilor cum se avânta in diverse aventuri fără teama si griji rămânând la finalul zilei cu zâmbetul pe buze si cu genunchii juliti.Tu de ce esti altfel? Pentru ca iti e teama, pentru ca gândești prea mult, analizezi prea mult, iti e frica de consecințe, iti e teama sa nu iti julesti sufletul. Dar tot ajungi sa ti-l julesti cu temerea asta de care nu poti sa scapi. Fa-ti avânt fără prea multa gândire, pierzi timp, timp in care te-ai fi putut aventura. Dar nici sa nu lasi pe altcineva sa iti faca avant, atunci da, s-ar putea sa cazi si sa te julesti rau.

Copilul din tine are nevoie de tine sa zburzi, sa razi si sa fii fericit. Amandoi va aventurati in viata, nu unul impotriva celuilalt. Calatoriti impreuna si pastreaza din inocenta copiilor, habar nu ai cat de mult te ajuta, cat de mult te incarca de energie si optimism. Nu trebuie sa ai o mare experienta de viata ca sa razi.

Tata are o vorba: noi sa fim sănătoși ca belelele curg! Tu cum iti menții sănătatea? Prin stres, nervi si agitație. Cu ce te ajuta? Lasa-le naibii de griji, cu sau voia ta ele sunt preș la usa, Tratează-te ca atare!

Tu copil frumos cu suflet luminos, ce ai facut azi de ai zambit ?
Mi-am facut tema si la joaca am pornit, cu sufletul curat si genunchiul julit.

Acest buchet de cuvinte colorate sunt precum un stup de albine, odata ce ele zboară din floare in floare, se intorc la căsuța lor si fac minunata miere, asta sa iti fie drumul tau prin viața. Zbori din suflet in suflet, aduna amintiri, iubeste si faceti mierea împreuna sa va bucurați de roadele muncii. Da-i ceva dulce copilului tau!

Pentru direcția zambetelor coborâți la stația : fa-ti timp pentru tine!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *