Imagineaza-ti ca esti pianul plin de praf din sufragerie, pe langa care treci nepasator zilnic, sau cel putin pianul din vitrina din centrul orasului pe care il vezi doar in fuga, pe ce cheie trebuie sa apesi sa iti canti iubirea? Sa iti canti fericirea sau pur si simplu care este cheia care iti provoaca un zambet?
Cum iti incanti sufletul daca nu iti canti iubirea?
Fa-ti timp si spatiu sa iti lasi inima sa cante armonios prin cheile tale muzicale. Paseste pe cate o nota zi de zi si ai sa ajungi sa canti cea mai frumoasa muzica, care sa iti mangaie sufletul si urechile celor din jur. Sa nu iti fie teama si nici rusine, cu rusinea mori de foame si cu teama nu ajungi nicaieri.

Umple-ti portativul cu cat mai multe chei, sa iti compui muzica ta de suflet. Cu Do canta-ti despre dorul unui cer albastru, cu Re despre un rege pentru inima ta, cu Mi despre mireasma florilor, cu Fa despre fantasticile aventuri ce te asteapta, cu Sol despre acel solstitiu de evenimente in care iti masori cele mai importante activitati din viata ta alaturi de acele lucruri marunte pe care vrei sa le faci si nu ai apucat, cu La despre laguna de zambete de dupa solstitiu, cu Si despre momentul in care vrei sa fii singur, doar tu cu tine, moment in care trebuie iti amintesti sa te iubesti cel mai mult.

Incepe cu Do azi si vezi pana la sfarsitul saptamanii unde ajungi. Pe parcus o sa iti impletesti cheile atat de frumos incat nu o sa mai vrei sa te opresti din cantat. Fii tu ritmul inimii tale, energia de care ai nevoie si in pasi de dans du-te cu drag la serviciu si depaseste furtunile vietii, lasa ca ritmul sa fie umbrela de care ai nevoie.

Timpul nu te asteapta, asa ca, atat cat e acolo si te incadrezi apuca-te de cantat. Pe parcurs iti vin si versurile creand astfel melodia si armonia pentru muzica sufletului tau.

Sus pe pian m-am urcat si pe note am cantat…
Nu mai sunt suparat si de griji am uitat,
Sunt pe Do Minor si chiar e bine
Ajung la Fa Major cand sunt langa tine.

Ps: nu ii ignora pe cei ce isi regasesc ritmul prin corzile vioarei sau pe cei ce isi sufla necazul prin flaut, invita-i pe portativul tau si scoateti impreuna hit dupa hit, indiferent de zi, luna sau anotimp!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *