Daca vrei sa traiesti viata cu pofta, atunci du-te putin in gradina bunicii si culege-ti culorile preferate. Du-te apoi, in bucataria de vara si toaca putin zarzavat sa faci o ciorba cu multa dragoste. Ai grija sa nu dai ciorba in foc, nu fa risipa de timp si ingrediente. Sa nu uiti sa adaugi cateva firimituri de condimente, viata ta merita traita cu gust, nu o lasa sa treaca fara sare si piper. Nu sta pe google acum sa cauti o reteta,si nici nu o suna pe mama sa te invete, fa-o pe placul inimii tale. Fiecare avem reteta noastra, a ta care este?

Ostenit si implinit, iti umpli bucuros o farfurie cu ciorba, te asezi la masa si incepi sa degusti din minunata savoare a zarzavatului proaspat cules. Desi mandru de tine, ceva lipseste… nu o poti savura cu intensitatea dorita. Lasa-i si pe ceilalti sa isi bage lingura in ciorba ta, lasa-i sa iti guste din dragoste si pasiune. Iar pe cei ce vin cu polonicul, lasa-i, sunt cu mult mai infometati de dragoste decat tine.

Lasa ca ciorba sa le incalzeasca sufletele, zarzavatul sa ii indulceasca zilele, va fi o adevarata explozie de culori si gusturi aducandu-le negresit un zambet de durata!

Fii tu farfuria cu zarzavat din care sa se bucure si ceilalti, unii chiar nu au timp sa gateasca, daramite sa mai iubeasca. Vor fi ametiti de aroma si se vor indragosti de gust. Vor dori mai mult.

O adevarata aventura sa vrei sa iti faci timp sa gatesti, rezultatul cel mai de pret fiind dragostea pe care o pui in farfurie, zarzavatul este doar un ingredient iar dragostea este condimentul principal.

Dragostea trece prin stomac, iar tu ca sa ii pui capac,
Te apuci sa toci putin zarzavat, o ciorba sa iti faci pe plac,
Dupa o zi ostenita, ai pus dragoste desavarsita,
Asa iti e viata cu gust si ziua implinita!

Bucura-te de aroma vietii pana la ultima picatura, savurand cu intesitate condimentul principal…dragostea!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *