Cu scrisori sa te fericesti!

Am inceput anul cu forte proaspete si pline de culoare, in ciuda vremii, vreau sa va ofer mai multa caldura. Astazi am preferat sa dedic acest articol cu un scop absolut nou, si acela de a va familiariza putin cu gradina cu povesti. Pentru ca ne-am digitalizat atat de mult si gandurile se transmit doar prin wifi, m-am gandit sa deschid un atelier de scrisori. Nu este un atelier oarecare in care scoti la imprimanta din mall o poezie de pe Google sau un citat celebru aruncat intr-un plic banal.
In gradina cu povesti vei gasi culoare, ganduri calde, miros de iubire, toate acestea ambalate in plicuri handmade. Pe cele mai curcubeice foi iti voi scrie de mana gandurile pe care vrei sa le transmiti celor apropiati.

Bineinteles ca este mult mai usor sa transmiti un mesaj prin wifi sau 4G, dar cum ii faci ca fluturii din stomac sa zburde din nou? Nu-i lasa sa doarma prea mult, s-ar putea sa se supere si sa plece spre alt loc cald care sa ii faca fericiti din nou!

Suntem incojurati de o comoditate rece in care lasam sentimetele purtate prin aer iar daca reteaua a cazut, ce se vor mai intampla cu sentimetele?

As vrea sa vorbesc si despre un curent modernist, cum imi place mie sa il alint “gentlemania” care dispare mai repede decat nisipul din clepsidra. Bunele maniere, curajul de respecta femeia si de a-i iubi toate partile atat bune cat cele mai neplacute si dedicatia catre o singura femeie si nu tot ce straluceste pe retelele de socializare sau pe strada. Nu judec si nu arat cu degetul dar si femeia este vinovata pentru disparitia acestui curent. Nici un barbat nu ar vrea dimineata sa se inece cu vreo geana falsa sau lenjeria lui capete o nuanta noua de fond de ten sau lip gloss. Ar vrea si el sa sarute niste buze frumos conturate de natura si sa se scalde in niste ochi sinceri si dezgoliti de minciuni.

Numai stim sa iubim cu patos, cu lacrimi si cu imbratisari calde. In fuga disperata de a nu intarzia la serviciu, arunci un sarut rece gandindu-te defapt la primul task de facut indata ce treci de labirintul de la metrou. Sarutul rece nu iti incalzeste sufletul. Gentlemania a devenit un kitsch pentru “barbatii” moderni, care iau in ras acest curent fara a stii defapt cate beneficii ar putea avea, iar cele mai multe sunt in favoarea lor.

Am tinut sa discut despre acest curent deoarece are o legatura si cu scrisoarea. Nu orice barbat este capabil sa isi bucure femeia cu care isi imparte si sarea si patul. Iar toti ceilalti rad de acela care este curajos. Este mult mai apreciat barbatul care stie cum sa isi bucure inima lui fericind-o pe a ei. Femeia este mult mai romantica si mai joviala si sunt sigura ca nu i-ar pasa nici cat o scama de parerea altora in a face cadou o scrisoare in care isi pune sufletul pe ea, invaluita de cele mai frumoase cuvinte.

Daca simti, iubeste cat te tine inima!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *