Pentru tine femeie, din suflet pentru suflet:

Femeie tu care suferi în fiecare lună, care accepți durerile și stările pe care nici tu nu le mai înțelegi câteodată, fii mândră de tine.
Femeie tu care crezi că le poți face pe toate deși câteodată ceri ajutor, tu care le știi pe toate deși continui să te informezi, tu care te încăpățînezi repede sa le faci pe toate, fii mândră de tine.
Femeie tu care știi ce îți dorești, tu care știi de ce ești în stare, tu care ești independentă, fii mândră de tine.
Femeie tu care ai nevoie de mângâiere masculină și de ascultare fără de sfârșit, fii mândră de tine.
Femeie tu care îți lungesti piciorușele de căprioară cu cele mai sexy tocuri și care te impletești frumos cu adierea vântului, fii mândră de tine.
Femeie tu care știi să îți crești copilul după cartea vieții ca mai apoi copilul să te îngrijească la fel, fii mândră de tine.
Femeie tu care știi ce ingrediente să folosești deoarece gătești după rețeta sufletului, fii mândră de tine.
Femeie tu care dai culoare vieții, savoare în cuplu și gust în farfurie, fii mândră de tine.
Femeie tu care, după o zi îndatorată mai găsești un rezervor de energie să poți găti cina, să comunici cu soțul tău după care îl tragi după tine la somn, fii mândră de tine.
Femeie tu care dai viață altor vieți, care porți cu tine durere timp de 9 luni, fii mândră de tine.

Femeie fii mândră să fii femeie, poartă-ți eleganța de doamnă cu suflet și inima de aur, poartă-ți tocurile cu toată senzualitatea, îmbracă-ți buzele cu cu cel mai sexy ruj și împletește-ți mersul cu adierea vântului. Dar nu uita femeie, de roșeața din obraji, nu uita de copilul din tine și iubește-te și fii mândră de tine.
Femeie fii mândră de tine căci prin puterea și dorinta ta transformi un cuplu în familie, transformi o casă într-o familie și lași urme de familie pentru cei care vor să îți urmeze calea.
Femeie ești puternică atât la exterior cât și la interior, ești frumoasă și isteață, ești doritoare și senzuală, fii mândră de tine.

Fii mândră de tine căci nimeni nu ți le poate lua, asta numai dacă vei renunța. Nu-ți lăsa puterile să îți cadă precum frunzele toamna, frumoase dar uitate rapid, nu îți lăsa frumusețea să se topească precum înghețata, dulce la început apoi doar o amintire, nu renunța și fii mândră căci ești o luptătoare.

Femeie ești magicianul care poate face de toate oricând, oricât și cu oricine căci ai putere de decizie, de alegere și dorești numai bine atât ție cât și celorlalți. Femeie tu cu praful tău magic ești iubită și dorită prin simplitatea ta, fără a te tuna. Femeie ai atât de multe calități încât nu îți mai trebuie nimic, doar păstrează-le pe ale tale și întărește-le cu timpul ca apoi să le împarți.

Femeie tu care ai cele mai sculptate forme mângâiate de soare și de lună, nu ți le schimba, ele sunt piesele care completează tabla de șah, sunt chiar în primul rând.
Femeie cinstește-te, oferă-ți și cere ce ai nevoie pentru că meriți din plin!

Femeie, fii femeie și fii mândră de tine, ieri, azi, mâine și în fiecare zi!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *