Tu ce colectionezi piese de puzzle sau zambete?

Cu totii avem dorinte diferite, gusturi diferite si forme inegale. Tu cum lucrezi la indeplinirea dorintelor si care sunt gusturile tale?
Te mulezi usor dupa formele altora, comanzi doar ce este in meniu si dorinta lui este si dorinta ta. Dar tu unde esti? Tu ce iti doresti sa comanzi?

Dimineata la cafea, stai si te intrebi care este forma ce se muleaza peste forma ta si unde este? Ei bine dupa ce termini cafeaua, sa mergi in cercetare ca nimic nu iti cade in brate din senin. Forma aceea odata gasita sa va imbina perfect cu forma ta precum doua piese de puzzle. O piesa are sufletul gol si una sufletul plin iar cand aceste doua piese se unesc se vor completa indeajuns incat sa umple acel suflet gol si indeajuns cat sa se alimenteze celalalt suflet cu explozia de fericire.

Dar inima ce iti spune? Ea nu este doar o piesa de puzzle, este un intreg tablou plin de dorinte. Ea nu vrea alte piese, vrea o oglinda in care sa isi regaseasca forma si in care se poate manifesta asa cum este ea construita.
Nu colectiona piese de puzzle, ele in timp isi pierd din forma initiala si nu se mai imbina asa cum o faceau odata. In schimb inima ramane acolo la fel de noua si la fel de doritoare.

Nu te mai lasa sufocat de regulile nescrise ale societatii, te vei ineca rapid iar colacul de salvare va aparea mult prea tarziu. Ce te face sa te simti bine? Sa te simti tu? Exact acele lucruri sa le faci zi de zi.

Opreste-ti timpul, iubind
Simte timpul, razand
Pastreaza timpul, calatorind
Doneaza timp, zambind

Sparge clepsidra si lasa timpul sa te invalue cu tot tabloul de cadouri, trebuie sa stii pe care ti-l doresti mai mult si pe ala sa il deschizi. Lasa timpul sa te cuprinda cu iubire, amintiri, zambete si cele mai copilaresti rasete pe care nu le-ai avut cand trebuiau.

Dupa ce o spargi ai timp destul sa cauti oglinda in care inima ta poate zambi sub toate formele ei. In ea se va oglindi si va straluci toata viata. Nu are nevoie de mai mult, decat de fericire! Daca in drumul tau inampini obstacole, nu te fastaci si nu da inapoi, este exact ca si cum iti faci o limonada si nu mai ai miere de albine, sa stii ca merge si cu zahar! Asa ca daca nu iti place drumul, schimba magistrala!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *