Coaching

✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧

Noul program de grup online

Re-Joy

Oamenii cred ca bucuria se gaseste doar in familie, mancare buna, calatorii, casa, copii sau alte bunuri. Insa oamenii au uitat ca bucuria incepe cu ei insisi prin a aprecia ceea ce au acum, prin practicarea recunostintei si a iertarii de sine. Sa aprecieze ca au vazut soarele, ca pot simti valurile marii si ca pot mirosi iasomia. Prin acest program te vei putea reconecta cu sinele si cu copilul tau interior. Vei afla cum sa te iubesti pe tine mai mult si sa iti dai voie sa simti bucuria in intregime.

Acest program are menirea sa iti aminteasca de bucuria pe care crezi ca ai pierdut-o sau ai credinta ca se gaseste foarte greu. Bucuria este emotia care duce la starea de fericire iar prin acest program iti vei regasi resursele generatoare de bucurie.
Acest program de dezvoltare personala este destinat celor care vor sa isi recastige increderea de sine si care vor sa invete sa se iubeasca mai mult. In acest program vei afla importanta aprecierii de sine, cum sa te ierti pentru tot ce s-a intamplat in trecut pentru a te bucura de prezent, astfel pregatindu-te de un viitor armonios.
Acest program este destinat celor care vor sa vorbeasca in public fara teama de a fi judecat, acest program te poate ajuta sa iti descoperi pasiunile, iti ofera mai multa claritate despre frici si sa iesi din zona de confort sa te poti deschide vietii pentru a experimenta frumusetile ei!
Acest program este destinat celor care cauta motivatia pentru a-si indeplini obiectivele si dorintele!
Acest program este destinat prezentului tau cu o trecere usoara in trecut pentru a accepta si a ierta ce s-a intamplat acolo!

Acum spune-mi tu om frumos, de ce anume ai avea nevoie? Deoarece sa iti spun un secret, indiferent care este motivul inscrierii la acest program, vei obtine si mai mult, si anume te vei redescoperi pe tine! Cea mai frumoasa relatie din viata ta este relatia cu tine insuti!

Programul incepe joi pe 24 Iunie ora 18:30 – 21:00 pe platforma Zoom

La acest program vei avea parte de urmatorul tratament de suflet:
– identificarea ranilor
– meditatie ghidata: deconectare si reconectare cu copilul interior
– constientizare de emotii, recunostinta, meditatie , abundenta si impamantare
– setarea obiectivelor si contruirea planului de actiune

Constientizarea de emotii este extrem de importanta in viata oricarui om indiferent de etapetele vietii prin care trece. Este extrem de important pentru un inidivid sa constientizeze ce traieste intr-un anumit moment din viata lui. Educatia emotionala lipseste cu desavarsire din orice institutie publica iar acesta este un factor destul de critic avand in vedere ca cele mai multe boli sau traume vin in urma unui bagaj emotional inca ranit. Acest program are puterea de a identifica emotiile reprimate, a le lasa sa fie simtite si pentru o descarcare emotionala suficienta cat sa se treaca la nivelul urmator. Cu ajutorul unor materiale puternice de lucru vei fi ghidat sa ajungi la emotiile tale si sa le accepti, sa nu le mai lasi sa fie o limitare pentru tine sau un blocaj pentru a merge mai departe prin iertare.

Recunostinta este de asemenea o etapa pe cale de disparitie in vietile noastre grabite si stresate, vrem mereu ce are cel de langa noi sau devenim extrem de invidiosi pe ceilalti fara a arunca cateva secunde de recunostinta pentru tot ce este in clipa asta. Tu ai mai mult decat ti-ai imaginat vreodata dar nu ai timp de aprecieri caci iti pasa prea mult de lucrurile pe care le detin cei de langa tine. Focusul tau pe ce nu ai acum, pe greseli, pe nereusite in loc sa fie pe ceea ce ai tu acum si pe ceea ce iti doresti tu! Cu ajutorul resurselor din jurul tau tu vei dobandi curajul sa fii recunoscator, astfel iti vei trai zilele cu mai mult drag si apreciere.

Meditatia este cel mai frumos moment si cea mai frumoasa cale prin care te vei regasi cu mintea si gandurile tale, cu linistea si pauza de care are nevoie trupul tau pentru a functiona intr-un ritm armonios. Meditatia ghidata care va atinge latura emotionala si te va elibera, te va deconecta de mintea aglomerata si de stres si te va conecta cu interioul tau.

Abundenta este o latura universala care functioneaza absolut de fiecare data atat timp cat stii ce vrei si stii cum sa ceri. Vei afla singur ce sa ceri de la Univers si cum lucreaza legile atractiei.

Impamantarea sau intoarecerea la natura: avand in vedere viata contemporana a unui individ care se desfasoara intre beton si caramizi si situatii rigide ne indepartam din ce in ce mai mult de natura si tot ce ne ofera ea: aer proaspat, liniste, pace, regasirea copilului din tine, reamintirea sa iei o pauza de respiro prin impamantarea trupului, sufletului si mintii cu natura. Iti voi oferi un joc tare frumos pentru reintalnirea ta cu copilul din tine, amandoi imbratisand natura. Din natura iti vei lua toata enegria de care are nevoie trupul tau a functioneze la capacitate maxima, in natura iti vei ridica si vibratiile sa functionezi pe frecvente ridicate.

Numarul de locuri este limitat la 8 persoane si se va proceda pe principiul primul venit, primul servit.
Pentru inscrieri te invit sa trimiti un mail la urmatoarea adresa – [email protected] – sau scrie-mi un mesaj pe Instagram/Facebook Mihaela Barna si preluam toate informatiile de acolo.
Investia cursrului Re-Joy este de 60 de lei. Plata se poate efectua prin transfer bancar in ING sau transfer prin Revolut.

✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧

Buna un frumos! Ai dat dovada de foarte mult curaj daca ai ajuns pana aici. Inseamna ca esti pregatit sa te deschizi vietii.
Am placerea sa iti ofer serviciile mele aducand armonie si claritate in viata ta.

Ce iti pot oferi:
⭐ sedinte individuale de coaching (online/1:1 daca esti din Bucuresti)
⭐ pachet sedinte individuale de coaching (online/1:1 daca esti din Bucuresti)
⭐ program online Pot sa fiu eu
⭐ program online Vorbeste cu curaj
⭐ preturi speciale pentru studenti

Pentru detalii si costuri, te rog vizualizeaza mai jos:

O sedinta de coaching: intalnire client-coach, identificarea drumului pe care se afla clientul, prioritizare, ce functioneaza/ce nu functioneaza, care este istoricul emotional, identificarea resurselor pentru vindecarea – 150 de lei sedinta de 1 ora si jumatate.

Pachet sedinte individuale de coaching: vindecare emotionala (traumele din trecut, acceptare, iertare si iubire de sine) identitificarea valorilor personale, setarea obiectivelor, stabilirea unui plan de actiune in 3 sedinte 400 de lei (3 sedinte a cate 1 ora si jumatate fiecare)
         
✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆

Preturi speciale pentru studenti
⭐ o sedinta individuala de coaching – 80 de lei 1 ora si jumatate (online)
⭐ pachet de 3 sedinte de coaching individual 230 de lei – 1 ora si jumatate sedinta (online)

Se va trimite dovada carnetului de student prin mail dupa care se efectueaza plata prin transfer bancar la ING sau transfer prin Revolut.

Te astept cu nerabdare!
✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧