Coaching

✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧

Buna un frumos! Ai dat dovada de foarte mult curaj daca ai ajuns pana aici. Inseamna ca esti pregatit sa te deschizi vietii.
Am placerea sa iti ofer serviciile mele aducand armonie si claritate in viata ta.

Dar ce reprezinta coaching-ul si care sunt adevaratele beneficii pentru care merita sa investesti timp, energie si resure financiare pentru imbunatatirea calitatii vietii tale?
Un Coach este o persoana specializata in acest domeniu in urma unor studii si multe ore de practica. Un Coach ajunge astfel sa fie un indrumator care antreneaza un client sa isi indeplineasca obiectivele sau in setarea de noi obiective, in intelegerea istoricului emotional si pasii catre vindecarea acestuia, astfel clientul sa poata iesi cu usurinta din diferitele blocaje cu care acesta se poate confrunta de-a lungul vietii si sa isi poata indeplini visele, obiectivele si dorintele.
Focusul unui Coach nu este pe trecutul clientului, desi face o usoara tranzitie intre trecut si prezent. Focusul unui Coach este in totalitate pe momentul prezent pregating clientul pentru viitor prin vindecarea planului emotional, ce functioneaza/ce nu functioneaza, care sunt dorintele/obiectivele, identificarea resurselor necesare pentru indeplinirea obiectivelor, plan de actiune, starea mentala si emotionala.
Pe scurt, Coaching-ul inseamna succes si dezvoltare.

Cand poti apela la un Coach?
De-a lungul vietii ne lovim de diferite momente, evenimente, oameni, simturi, dorinte, schimbari inevitabile sau nevoi si poate exista riscul ca, noi ca oameni, sa uitam de noi in acest parcurs. Poti apela la un Coach atunci cand te simti nemotivat, cand simti ca esti blocat intr-o rutina, intr-o decizie, intr-o relatie din care nu poti evolua sau nu te poti vindeca, atunci cand anxietatea s-a instalat in viata ta, cand esti trist sau in depresie, cand nu reusesti sa te dezvolti pe plan personal sau profesionl, daca iti este greu sa iti exprimi emotiile sau te afli deja intr-un blocaj emotional, cand iti doresti o alta perspectiva obiectiva, cand vrei sa te dai din calea ta (sa nu mai folosesti scuze atunci cand vrei sa faci ceva) sau pur si simplu ai nevoie de cineva care sa iti asculte durerea fara sa fii criticat/judecat, atunci poti apela cu incredere la un Coach.

Ceea ce nu se va intampla niciodata intr-o sedinta de Coaching: nu vei fi judecat sau criticat niciodata (daca vreu Coach sau vreun terapeut te va judeca, sa opresti acea sesiune si sa cauti pe altcineva) nu ti se va spune ce sa faci, nu vei fi certat, nu vei fi analizat.

Draga om frumos, renunta sa amani vindecarea ta sau indeplinirea viselor doar pentru ca simti ca esti invaluit cu teama si analizeaza ce este cel mai important pentru tine pentru a fi o mai buna varinta a ta si a avea o viata calitativa.

Ce iti pot oferi:
⭐ sedinte individuale de coaching (online/1:1 daca esti din Bucuresti)
⭐ pachet sedinte individuale de coaching (online/1:1 daca esti din Bucuresti)
⭐ program online Pot sa fiu eu
⭐ program online Vorbeste cu curaj
⭐ preturi speciale pentru studenti

Pentru detalii si costuri, te rog vizualizeaza mai jos:

O sedinta de coaching: intalnire client-coach, identificarea drumului pe care se afla clientul, prioritizare, ce functioneaza/ce nu functioneaza, care este istoricul emotional, identificarea resurselor pentru vindecare – 150 de lei sedinta de 1 ora si jumatate.

Pachet sedinte individuale de coaching: vindecare emotionala (traumele din trecut, acceptare, iertare si iubire de sine) identitificarea valorilor personale, setarea obiectivelor, stabilirea unui plan de actiune in 3 sedinte – 400 de lei (3 sedinte a cate 1 ora si jumatate fiecare)
         
✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆

Preturi speciale pentru studenti
⭐ o sedinta individuala de coaching – 80 de lei 1 ora si jumatate (online)
⭐ pachet de 3 sedinte de coaching individual 230 de lei – 1 ora si jumatate sedinta (online)

Se va trimite dovada carnetului de student prin mail dupa care se efectueaza plata prin transfer bancar la ING sau transfer prin Revolut.

Te astept cu nerabdare!
✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧⋆✧