O calatorie catre libertate

De ce sa ma duc la un strain sa-i povestesc durerile mele?
De ce as da bani ca sa povestesc despre suferinta mea?
Cum adica, terapeutul stie mai bine ca mine?
Nu este vina mea pentru felul in care am ajuns, nu eu trebuie sa fac terapie.
Nu vreau sa apelez la un terapeut sa-mi spuna ce sa fac.
Nu am timp sa merg la terapie / Nu am bani de terapie.
Cu ce m-ar ajuta sa merg la un terapeut?
Dar ce o zice parintii mei/partenerul/prietenii daca merg la terapeut?

Acestea sunt doar cateva dintre scuzele pe care oamenii indurerati de propria suferinta, pe care le folosesc sa nu caute sa-si imbunatateasca propria stare. Sunt si scuze pe care le aud de la persoanele care imi urmaresc activitatea de pe retelele de socializare:

Aceste scuze, victimizari sau invinovatiri sunt doar blocajele care nu iti dau voie sa te descarci de tot ceea ce inca te doare. Si te doare, pentru ca inca le cari dupa tine. Le cari intr-o relatie, intr-un job, intr-o familie. Fie ca este o problema curenta, o amintire neplacuta sau cineva te-a ranit. Stii ce este amuzant aici? Ca blocajele TU ti le pui singur, fie ca o faci constient sau nu. TU esti singura persoana care se foloseste de ele.

Programeaza sedinta de ThetaHealing

✰Dar de ce oamenii nu doresc vindecare? Care este de fapt frica cea mai mare?

Da-mi voie sa iti raspund pe rand. Din ce am vazut la clientii care au apelat la serviciile mele implicit la abonatii si urmatorii de pe retelele de socializare, oamenii nu doresc vincecare din 2 motive:

1. S-au obisnuit deja cu propria suferinta – carand atata durere, ani de zile, s-au antrenat ca si “femeie puternica” & “barbat puternic” astfel mascand ceea ce se afla inlauntrul lor, si anume suferinta. Acest antrenament periculos duce la un stres psihologic, care mai tarziu duce la stres biologic. Ce inseamna asta intr-o traducere libera? Adica omul alege constient sau nu sa se inbolnaveasca. Stresul si emotiile reprimate, programele care au participat la formarea si cresterea omului, credintele pe care le-a cules de-a lungul vietii de la alte persoane devenind astfel adevaruri pentru acel om, da, duc la afectiuni ale corpului manifestandu-se mai apoi ca boli. Intr-adevar, exista tratamente medicamentoase si alte multe tipuri de tratamente si operatii. Insa atata vreme cat SURSA conflictului emotional nu este constientizat, acceptat, iertat, iubit si vindecat, afectiunea poate reveni in orice moment, atentie, chiar daca un tratament de orice fel a adus rezultate.

2. Frica de rezultate noi, frica de necunoscuut, frica de moarte – da, frica il impiedica pe om sa caute vindecare implicit sa ceara ajutorul. Doar ca ce nu stie omul, este ca frica este un factor si o emotie importanta in viata noastra. Doar ca ne-am antrenat sa o vedem ca pe un lucru negativ. Si de ce se intampla asta? Tot omul e vinovat intr-un fel, pentru ca da voie imaginatiei sa construiasca niste scenarii imposibile din cauza acelei frici, care nu este decat o emotie ca raspuns normal al corpului la un eveniment periculos REAL. Imaginatia nu este reala, insa multi aleg sa traiasca acolo. Motiv pentru care nici nu sunt prezenti in propria viata.

Am avut 3 clienti care s-au speriat de faptul ca existau mari sanse sa isi imbunatateasca starea de spirit si sa se elibereze de tot ce ii chinuiau de ani de zile, incat au renuntat dupa prima sau a doua sedinta de terapie sau coaching. De ce se intampla asta? De teama ca odata vindecati, se vor intalni cu emotii noi, iar ei fiind deja suferinzi, mintea lor spune ca o emotie noua poate fi si o suferinta noua.

Omul fiind atat de antrenat si obisnuit cu propria suferinta, si-a pierdut credinta ca mai poate exista vindecare, indiferent care este trauma sau suferinta sa. Asa ca, in cele mai multe cazuri, omul se da batut fara ca macar sa fi incercat sau se da batut dupa o incercare sau doua.

✰Ce le lipseste acestor oameni?

VOINTA♥ Fara vointa de a vrea sa fie intr-o vibratie ridicata, intr-o armonie – minte, trup si suflet – fara detasarea de tiparele vechi, fara acceptarea evenimentelor petrecute pentru a da voie lectiilor sa fie primite, fara iubirea de sine intru totul a ceea ce reprezinta omul pentru el si fara actiunea a tot ceea ce este de facut pentru eliberare si vindecare, atunci vindecarea ori intarzie sa apara, ceea ce duce frustrare, ori nu vine deloc, ceea ce duce la despresie, boala sau suicid. Trebuie chiar sa vrei sa te vindeci.
CREDINTA♥ Credinta ca mai exista o cale pentru tine, credinta ca exista vindecare, credinta ca viata poate fi traita si in deplina armonie.

Poate o sa spui “bun, asta stiam deja, dar ce-i totusi de facut?”. Este si abia astept sa-ti spun ca terapia ThetaHealing vine cu mare iubire divina sa te ajute atunci cand vointa lipseste. Este una dintre cele mai bune tehnici in lucrul cu emotiile, oricare ar fi emotiile respective. Personal, imbin aceasta forma de terapie alternativa – ThetaHealing – cu cunostintele de Coaching. De ce fac asta? In primul rand, prin tehinca ThetaHealing eliberam emotiile care te fac sa suferi si iti blocheaza si energia creatoare, iar dupa ce vei fi experimentat aceasta usurare emotionala, alaturi de cunostintele de Coaching, pregatim terenul pentru azi si viitor, sa pasesti in propriul viitor cu inima deschisa.

✰Cu ce este asa speciala terapia ThetaHealing?

Alaturi de terapia ThetaHealing putem accesa subconstientul acolo unde se afla programele cu care ai fost crescut, credintele pe care le-ao dobandit de-a lungul vietii, fricile si alte emotii reprimate, traumele si evenimentele deloc placute. In formele de terapii convetionale nu se poate accesa cu o asa susrinta subconstientul, acolo se acceseaza cel mai mult mintea constienta, cea care ia decizii sau judeca. Mai este speciala caci este divina. Prin puterea iubirii divine si abandonarea ta completa iti poti curata sufletul de tot ce doare lasand lumina ta interioara sa straluceasca din nou. Stiu ca iti e greu sa crezi, dar om fain, da-mi voie sa iti spun ca sunt un exemplu tare bun, pentru ca odata vazandu-mi si simtindu-mi rezultatele, mi-am promis sa ii ghidez pe cei inca blocati si deoresc eliberare.

Un terapeut, psiholog, psihoterapeut, coach, hipnoterapist, s.a.m.d, nu te vindeca de nimic. Tu faci vindecarea caci tu ai tot ce iti trebuie ca sa te vindeci. Ei nu iti vor spune ce sa faci, ei te vor ghida in procesul eliberarii. Tu ai emotia, tu ai suferinta, deci tu faci vindecarea alaturi de un ghid “vindecator”

Acum, e randul tau! Dupa ce ai citit ce a scris sufletul meu mai sus, ce mai tine pe loc sa nu vrei si tu sa stralucesti? Sa nu vrei si tu sa te bucuri de relatiile tale, amoroase sau profesionale? Ce emotie, gand sau durere inca te tine pe loc ca tu sa te bucuri de armonia vietii?
Cum ai vrea sa fii iarasi plin de incredere?
Cum ai vrea sa fii in deplina iubire de sine?
Cum ai vrea altfel sa iti reamintesti cum se simte iubirea?

Singura mea invitatie pentru tine este ACUM sa iti dai voie!

Programeaza sedinta de terapie