Bine ai venit suflet drag!

Bine ai venit suflet drag!

Coaching-ul se concentrează foarte mult pe azi și pe viitor făcând o subtilă trecere prin amintirile trecutului. Asta doar pentru a descorperi unde îți este emoția sau energia blocata. Am ajuns să devin un Coach după ce vindecarea mea de anxietate, frici, insomnie și atacuri de panică a început să aibă niște efecte minunate asupra mea. Așadar am ales să fiu îndrumătorul oamenilor. Mesagerului stării de bine, a vindecării și iubirii de sine, a dezvoltării lor!

Sunt mii de coach în lume și fiecare unic în felul sau de lucru pe baza unor experiențe, studii, formări și rezultate. Ceea ce face că această metodă de dezvoltare și creștere să fie atât de frumoasă. Este o metodă care este mereu actualizată după nevoile oamenilor fiind la curent cu cele mai noi tehnici în această sferă.

Îmi place la nebunie ceea ce fac și îmi dedic cât timp pot folosindu-mă de toată cantitatea de energie pe care o am să mă dezvolt, să învăț conitnuu, să citesc și să creez programe puternice de dezvoltare personală. De asemena ador să contribui și la starea de bine a oamenilor, motiv pentru care sunt foarte activă pe rețelele de socializare precum:

Programează o ședință de coaching

Din 2018 practic această metodă de dezvoltare, și anume Coaching-ul. Am început printr-un val de voluntariat și sesiuni gratuite. Însă de mai bine de 2 ani lucrez intens cu clienți care doresc să iasă din blocajele lor, din rutina și gândurile nesănătoase, din energia blocată în anumite emoții care nu s-au manifestat, clienți care își doresc să iasă din zona confortabilă și foarte limitată.

Cui i se adresează coachingul? TUTUROR celor care își doresc să își scoată la suprafață potențialul creator. TUTUROR celor care își doresc să își îndeplinească obiectivele. TUTUTOR celor care își doresc să învețe cum să se iubească mai mult, să se respecte, să se cunoască și să se îndrăgostească de ei înșiși.

Când pot apela la un coach? ORICÂND te simți copleșit și secat de energie, când simți că motivația te-a părăsit, când simți că nivelul de încredere în tine este în scădere. Când simți că un blocaj emoțional, personal sau profesonal te ține pe loc să iți îndeplinești și cele mai mici obiective. Când lipsește armonia și iubirea în relația cu sinele. Când iți dorești cu ardoare să iți indplinesti un vis însă nu reușești singur și simți că nu găsești nici o altă cale.

Cât durează o sesiune de coaching? De câte sesiuni este nevoie pentru a avea rezultate? Diferă de la coach la coach. O sesiune de coaching cu mine durează o oră și jumătate. Consider că este suficient pentru orice client să-și spună povestea, să putem identifica blocajele și emoțiile și să construim împreună un plan de acțiune. Acum depinde foarte mult de nevoile tale de câte sesiuni ai nevoie. Se întâmplă că unui client să îi fie suficientă o singură sesiune să primească claritate mentală și oridine în gânduri, energia și motivația de a se pune în mișcare și sunt clienți care au nevoie de mai multe sesiuni. Depinde foarte mult de nevoile tale și care este scopul tău ca să te poți decide de câte sesiuni ai nevoie. Însă asta vei hotărî tu de la prima sesiune și împreună putem seta un plan personalizat pentru tine.

Cât costă o sesiune de coaching? Un coach își stabilește o suma pe oră sau pe pachete în funcție de pregătirea sa, de metodele pe care le folosește, de cât timp și bani a investit la rândul lui în propria devoltare și de cerere. În ultimii ani, coachingul a simțit o creștere foarte mare, iar prețurile pot porni de la 100 de lei ora până la zeci-sute de mii de dolari.
Îți las aici linkul către un articol unde ve găsi cei mai bine plătiți 50 de coachi din lume și nișa lor de practică
best life coaches

Un coach apelează la alt coach sau terapie? Bineînțeles. La final de zi suntem cu toții oameni și avem de-a face cu tot felul de evenimente în viața noastră care ne pot bloca. Oricâtă informație și practică poți deține, niciodată nu vom fi pregătiți pentru a face față surprizelor vieții. Indiferent de natura lor. Apelez ori de câte ori simt nevoia de mai mult, când mă simt blocată, când ceva nu funcționează, când emoțiile mele s-au împletit și nu-mi dau voie să îmi manifest dorințele, când sunt într-un impas al vieții, apelez cu entuziasm și multă curiozitate la un alt coach, la terapie, la yoga sau terapie prin râs.

Cum îți măsori succesul după ce ai apelat la un coach? Îți poți măsura în primul rând prin starea pe care o dobândești după prima sesiune coaching. Este una dintre promisiunile mele că starea de la finalul oricărei sesiuni de coaching este cu totul mai vibrantă decât starea pe care ai avut-o înaintea începerii sesiunii. Acesta ar fi primul stadiu în care îți poți măsura succesul. Urmat apoi de nivelul de motivație și de încredere care înflorește precum ghioceii la finalul iernii. Acțiunile pe care le întreprinzi în urma energiei dobândite din munca ta cu tine. Apoi rezultatele se înmulțesc la fel ca grăunțele de porumb care înfloresc pentru deliciul tău culinar.

Succesul nu înseamnă doar un business valoros, doar un număr mare de urmăritori pe diferitele platforme de socializare sau contractele de colaborare. Succesul nu înseamnă doar o mașină strălucitoare în fața casei sau contul mare în cryptomonede. Succesul se măsoară prin starea ta de spirit, prin felul în care acționezi la un eveniment nu tocmai plăcut. Succesul poate fi și atunci când ai reușit să urmărești o rețetă de mâncare gătind cu drag, să citești o carte pe lună, să iți duci la bun sfârșit taskurile de peste zi. Să faci pace cu trecutul tău și să iți dai voie să nu mai opui rezistență evenimentelor vieții. Succesul poate fi măsurat prin lucrurile pe care ți le propui să le faci și le duci la bun sfârșit.

După părerea mea, coachingul este mai mult decât o metodă de dezvoltare personală, este generatorul de energie, motivație și succes. O altă chestie care mi se pare absolut fantastică la această metodă este că niciodată nu va intra într-un mod stagnant și plicticos. Coachingul merge înainte absorbind noi metode de dezvoltare care se mulează pe nevoile multor categorii de persoane. De aceea îmi place la nebunie această “meserie” pe care o fac cu atât entuziasm și pasiune deoarece, nu doar că mă ajută să mă dezvolt și eu la nivel personal, emoțional și profesional cât mă ajuta să ajut. John Maxwell și Tony Robbins susțin foarte mult ideea de a contribui și la starea de bine a celorlalți, astfel are loc un schimb de energie extrem de utilă în ambele parti și putem crește atât de frumos împreună.

Cea mai dificilă întrebare pe care o adresez mereu în sesiunile de coach-client este: Care este visul tău? Poate părea banal, însă am întâlnit multe persoane care se blocau la această întrebare și nu știau ce să răspundă. Aici intervine îndrumarea unui coach, să te aducă într-o claritate și liniște, eliberat de blocaje ca mai apoi să iți poți răspunde la această întrebare și să iți setezi planul de acțiune alături de resursele de care nevoie să iți poți îndeplini acel vis.

Care este visul tău?
Care este starea pe care o ai în acest moment? Ce stare ai vrea să simți acum?
Care sunt 5 lucruri pe care le apreciezi la tine?
Dacă ar fi că azi să primești în poștă o baghetă magică, care este primul lucru pe care l-ai face cu ea?
Ai încredere în tine? Cum îți demonstrezi ție că te iubești?
Când te doare sufletul, cum te descarci de încărcătură?
Ce contează cel mai mult pentru tine acum?
Când ai simțit ultima dată starea de fericire? De cine a depins acea stare de fericire?
Ce ai făcut astăzi pentru a fi mai aproape de visul tău?

Programeaza o sedinta de coaching