Atat de grabit esti ca nici la semafor nu ai rabadare. Unde Doamne ai putea sa te grabesti in halul asta de ajungi sa iti risti viata pentru niste secunde? Chiar crezi ca merita? Daca e rosu stai, pentru ca mai sunt si altii care, la randul lor se grabesc si ajung sa dea peste tine. Semaforul iti spune destul de clar cand sa stai si cand treci! Jobul tau e inca acolo nu se va muta daca intarzii 10 secunde, casa ta e acolo in locul in care ai cumparat-o, nu ti-o fura nimeni, masina e tot in parcare, statia de metrou e inca acolo de pe timpul lui Ceausescu si mult timp tot acolo va sta iar problemele la fel sunt la locul lor si daca fugi de ele sa stii ca intr-un final te vor prinde.

Nu-i asa ca ar fi bine sa ai un semafor in viata ta care sa iti puna stop problemelor sau sa iti spuna stop cand esti pe punctul de a gresi? Sau sa iti dea verde cand nu esti sigur de o decizie. Ei bine acel semafor trebuie sa fii tu, tu trebuie sa stii cand sa pui stop si cand sa dai unda verde.

Unde ai putea sa te grabesti atat de tare? Daca nu ai rabdare pentru viata ta cine crezi ca are? Daca tu nu iti protejezi viata, cine crezi ca o va face? Atatea intrebari pentru cateva secunde in plus la semafor sau in statia de metrou.

Cateva secunde in plus nu strica, mai degraba starneste-ti creativitatea si fa-ti inventarul in albumul foto din telefon sa iti mai aduci aminte. Dar chiar, te-ai gandit vreodata cat de frumos ar fi sa iti inramezi cateva amintiri si sa le imprastii prin casa? Dimineata cand se incinge atmosfera de cafea si cand iti vei arunca ochii printre amintirile inramate, crede-ma iti vor lumina ziua si te vor face sa vrei sa colectionezi mai multe amintiri. Nu ti le mai inrama digital, tu zici ca le ai acolo in albumul foto si ca te mai uiti din cand in cand, dar sa stii ca le uiti!

Ca sa mai omori rutina incearca sa iti inramezi cele mai frumoase calatorii prin viata, singur sau acompaniat, in cele mai vii culori si decoreaza-ti casa cu amintiri. Iti vor readuce zambetul pe buze, vei vrea sa te vezi mai des cu prietenii sa va mai amintiti si in plus creste dorinta de noi amintiri!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *