Daca straluceste, iubeste-o!

Iubirea este precum o perla, odata in viata si nu exista una la fel, toate au unicitatea lor.

Dupa ce ai inotat prin vant, ploi si suferinta, intr-un final o gasesti. La inceput nu stii ce e, nu stii ce sa faci cu ea dar incepi sa ii admiri forma iar dupa ce realizezi ce ai gasit vrei sa ii pui un lant de saruturi si caldura sufleteasca sa fii sigur ca va ramane cu tine.
Ii adori stralucirea la inceput, de un sidef sincer si colorat, o iubire la care nici nu ai sperat. Doar ca acea perla nu vine singura, are si ea un bagaj in care o gasesti. Daca ii distrugi sideful s-ar putea sa isi ia bagajul si sa plece.

Abia respiri, dar continui sa inoti prin mare,
Serviciu, stres si suparare,
Undeva ceva straluceste neasteptat de frumos,
E iubirea in fata ta cu chip luminos.

Ea straluceste in diferite nuante, precum cele ale curcubeului iar tu daca te regasesti in ele o sa preiei din stralucire, o sa iei numai lucrurile bune. Defapt, ce nu stiai tu ca iti lipseste vei gasi in toate nuantele ei. Si daca straluceste, iubeste-o si nu o lasa o clipa sa isi piarda din nunate.

Este o perla cu trecut si cu un inceput de prezent minunat asa ca lasa-i nuantele sa straluceasca si in viitor, nu i le planui si nici sa i le ascunzi, lasa-le sa straluceasca in placerea ei. Daca are putere sa straluceasca si in viitor, este si datorita tie, ti-ai contopit sufletul amestecandu-te in nuantele ei si ii dai atata dorinta.
Trecutul tau numai conteaza, trecutul ei de asemenea, viitorul e la fereastra dar iubirea este in fata ta, acum in prezent. Gusta din nuantele ei acum si bucurati-va de stralucire impreuna.

If she shines, it’s because she feels complete,
Her heart it’s jumping beep after beep.
Explosions of colors and love,
Beyond and above!

Daca straluceste, iubeste-o! Iubeste-i fiecare coltisor, fiecare nuanta, fiecare licarire si completati-va scoica impreuna!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *